rosa plyschdress, mys, höstlov, underbart!

Sitter i min nya mysiga plyschdress och myser! Den är rosa och allt :) Me love pink ♥ Köpte den idag när jag och familjen var i stan. Känner på mig att jag kommer mysa runt i den många morgonar och kvällar härefter. Speciellt nu när vintern snart är här, så är den riktigt mysig och skön att springa runt i. ;)

Har spelat match idag som gick bra fast vi förlorade. Vi hade inte turen med oss precis men vi kämpade och det var roligt! :)

Nu sitter jag med familjen och tittar på True Talent och snart klockan 21:00 börjar Pan Am. Älskar den serien hihi. Efter den blir det sussa eftersom en väldigt pömsig tjej sitter här efter en hektisk dag haha :)

Men det känns underbart att veta att man har över en veckas höstlov framför sig. Det känns bara så så så bra! Ska njjuuuuuuuta till 100 och ha det roligt med mina vänner och familj. Livet rullar på ♥

Lycka!

Natti Natti! Kramisar Amanda!


konfa

Dålig på att skriva, men har två prov den här veckan, bara ett nu då, för vi hade det ena idag, så har gjort annat än att sitta vid datorn. Skönt faktiskt att inte använda datorn så mycket :)

Hade konfa idag. Hahahha tycker det är jätteroligt med konfa :) Speciellt när V är med! Du förgyller många av mina dagar ♥

Kramar Amanda!


äntligen helg!

Jaaa äntligen fredag! Slutade klockan halv tre, hade kreativ sista lektionen, som alltid är jätteroligt :) Men nu ska det bli jätteskönt med helg, för har haft ganska mycket läxor den här veckan, men nu kan man slappna av! ;)

Ikväll har vi fotbollsavslutning. Vi ska spela lasergame, är jättenervös för har aldrig spelat det förut, men det blir nog roligt :) Efter ska vi äta på Kina-restaurang. Gott!

JUST NU: Såhär mysigt klädd går jag nu efter skolan. ♥


Kramar Amanda!


virkad klänning



Den här virkade klänningen köpte mamma och jag förra helgen. Den är så fin tycker jag :) Tycker det är jättefint med virkat också! Ska på mig den imorgon då vi ska fira farmor med släkten :)

Kramar Amanda!


lördagsplaner

Nu väntar vi på bror och flera som ska komma hem till oss ikväll :) Fast jag hinner bara träffa dem en stund för om ett tag kommer Emmy och hennes mamma och hämtar mig så ska vi åka till Klara som har fyllt år! Ska bli jätteroligt :)

Kramar Amanda!


UGGS



Jättefina "stickade" uggs eller vad man säger :) Skulle jättegärna kunna tänka mig ett par sånna här just nu, så fina och mysiga!

Kramar Amanda!


i'll be there for you

Åkte till stan efter skolan, eller var tvungen att sluta tidigare för att hinna med bussen eftersom jag hade tandläkartid. Efter tandläkaren mötte jag mamma och vi handlade en present till min klasskompis som fyllde år för ett tag sen :)

Nu sitter jag och skrattar åt FRIENDS/VÄNNER! ♥




Hahahahaha. Bara jag som älskar vänner? :)



I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...


Kramar Amanda!


brrr!

Brrr..vad kallt det har blivit! Termometern har till och med börjat visa någon minusgrad på morgonen! Det märks iallafall att det har blivit höst!

Har inte varit jättepigg den här veckan. Har fått världens förkylning! Men det börjar bli bättre nu som tur är :)

Idag har jag haft Eng-prov i skolan. Gick jättebra och nu efteråt känns det såååå bra! :) Ni vet när man har fått läxor och prov överstökade känns det så skööönt! ;)

Ska bli bättre på bilder och inlägg, jag ska...

Kramar Amanda!


lördag

Har precis ätit supergott till middag med syster eftersom mamma och pappa är på fest! Så ikväll blir det syster och jag som har det lite mys med pannacotta till efterrätt som jag gjorde tidigare idag, godis och lite film på teven :) Suuuper!



Den här filmen blir det ikväll: A little bit of heaven. Får se om den är bra eller inte, men den verkar bra iallafall :)




Idag har jag spelat innebandy match i Heby. Förlorade med 5-3 men men..:)

Nu ska jag titta på underbaraste......VÄNNER...åh går inte att förklara vilken kärlek jag har för det programmet! ♥



Kramar Amanda!


fredagsmys!

FREDAGSMYS! Åh helg, helg, helg! Så skönt det ska bli :) Fast den här veckan i skolan har varit jätteskönt, men det är lika roligt med helg endå! Ska baaara mysa framför teven med familjen, tända ljus, se Idol och äta choklad, ja det är FREDAGSMYS! Ha en underbart mysig fredagskväll! :)


färgglada mönstrade leggings



De här här leggingsarna köpta jag förra helgen :) Tyckte de va jättefina och lite småroliga! Passar bra ihop med en enklare enfärgad blus/tröja/skjorta och några snygga skor (Jag hade mina svarta snörade boots till)
De kommer från Kappahl, kostade bara 100 kr! Det var på rea då. Men dem är jag nöjda med :) De är jättesköna också, skönt material, nästan som sammet eller något liknande!

Kramar Amanda!


höst i svartvitt



Höstbilder i svartvitt :) Tycker det är mysigt och lite skönt att hösten har kommit nu. Det är roligt att få klä på sig fina höstkläder, varma tröjor, boots och halsduk. Ja, jag har faktiskt längtat. Längtar efter vintern också, men först så tar vi hösten, jaa!

Kramar Amanda!


kanelbullar

Snart kommer det dofta nybakade bullar här hemma..för just nu håller jag på att baka kanelbullar :D Degen står och jäser. Jag blev så sugen när jag såg att de i min pararellklass kom med bullpåsar från hemkunskapen och sa att de hade bakat bullar! Så efter skolan gick jag, Vendela och Evelina till affären och köpte jäst :) Åhh vad gott det ska bli med nybakta bullar och iiskall mjölk, godaste i världen nästan! :D


Bild från google.

Kramisar Amanda!


konfa

Idag har jag varit matjour för första gången i skolan. Och som tur var, var det med Emmy :) Haha det var roligt!

Efter skolan var det konfa-time! Eftersom det var första gången gjorde vi namnlekar, fikade och åt mellis, pratade, ritade m.m. Sen i slutet gick vi till kyrkan och hade någon slags avslappning. Man fick en hel kyrkbänk själv och så skulle man ligga ner och slappna av medan han pratade och så. Dem hade tända ljus, så det var jätteysigt och avslappnande :) Tillsist skulle vi be för varandra med ett ljus. Det var en jätterolig konfa :)

Vendela på konfan:
Alla satt i en ring. Men bara den som höll i stenen fick pratat. Konfaledaren ställde samma fråga till alla:
Om du vann 1000 kr vad skulle du göra med dem då?
De flesta sa: Shoppa, spara o.s.v...
Vendela: Hej jag heter Vendela och jag skulle köpa ett hus!
Hahahaha. Alla skrattar...
Konfaledare: Va, Ja ett väldigt väldigt litet hus i såfall. *skrattar*
Vi säger till vendela: Men du kan väl inte köpa ett hus för bara 1000 kr?
Vendela: Va, vadå 1000 kr, det var väl 1000 000, jag trodde det var 1000 000 kr! *rodnar*

Hahahahaha..det var jätteroligt i 'verkligheten', speciellt när det var V. :D

Lilla söta goa V ♥

Kramar Amanda!