four

I måndags cyklade jag och S till badet. Badade, solade, spelade kort och åt glass :) Och på hemvägen cyklade vi förbi biblioteket och lånade böcker, love! Sen hemma hos mig tittade vi på Vänner, love love love! :)

I tisdags cyklade jag och S ännu igen till badet. Badade, solade och hade det skööönt :). Cyklade hem till S efter och bakade kladdkaka och fikade med ISkall saft framför Mary-Kate & Ashely på tv'en.

Igår åkte jag och S till stan. Shoppade, åt och fikade. Köpte två grejor. Ett par fina vita shorts och ett linne. Kan visa bild senare.

Tre roliga dagar med S! Oh yes..:D

Idag ska jag åka med min mormor, morfar och moster till mormors brors sommarställe :) De har en pool i området så det ska badas också! ;) Skriver mer senare..Kram!


S

Snart ska jag gå iväg och möta Susanna :) Sen ska vi troligen cykla ner till badet! Skojsigt :). Puss så länge!


en liten ö full av kärlek

Jo nu var man hemma igen då. Saknar Skiathos galet mycket. Värmen, havet, gränderna, staden, miljön..ja allt! ♥ Hoppas iallafall att det inte var sista gången jag var där, att det blir en andra gång :) Allt var alldeles för mysigt där! ÅH!  Minnen för livet...Yes Yes Yes

Har bara varit hemma idag. Packat ur resväskan och städat rummet. Mormor och morfar kom också förbi en sväng och fikade och pratade. :)

Gårdags kvällen var jättetrevlig! God mat (SVENSK!!!) som jag faktiskt har längtat efter, tårta, fem-kamp som jag faktiskt tog hem segern på. :) Haha. Avslutade kvällen med att vi åt ännu mer gott och tittade på korten från Skiathos. Efter halv två somnade en ganska (mycket!) trött tjej i sin säng. Som jag har längtat efter min säng! Åh vad skönt att få sova i en mjuk säng :D HaHa!

Bilder kommer under veckan!




hem ljuva hem

HEM LJUVA HEM! Kom hem för ca. 5 minuter sådär! Känns TRÅk att komma från soliga Skiathos till regniga Sveriga, fast det är ändå skönt att vara hemma igen. Har haft det BÄTTRE ÄN BÄST! :D Skriver mer imorgon..För nu ska jag iväg på festligheter hos våra kompisar :) Puss!


summer for me


Vänner - Familj - Kärlek - Bada - Blommor - Glass - Barfota - Stranden - Sol - Färgglatt - Tälta - Semester - Relax - fotboll - umgås - tillsammans - skratt - glädje - jordgubbar


amor vincit omnia



Nytt till rummet!


turkost och gult


En turkos solklänning/klänning. Turkos är min favoritfärg och det kommer det alltid att vara - älskar färgen! {..speciellt om man fått lite extra färg, hihi}  Klänningen är supersöt och kommer passa perfekt till varma stranddagar! ;)
En gul t-shirt med tryck - så inte min "stil", egentligen, brukar aldrig köpa t-shirtar med tryck, men det kan vara väldigt fint och skönt och denna tyckte jag var väldigt fin och somrig, gillar den gula färgen! :)


skiathos here we come!

Nu har jag nog ganska precis kommit fram till Varma Soliga Grekland, till Skiathos. Badar, solar, latar mig och har det alldeles..alldeles...UNDERBART med la familia .

Vi ses när jag kommer tillbaka till Sverige! Pussar och kramar på er!





student


Bild-collage från hela dagen!

Sötsötsötsöta lillkussen - och lilla storebror som håller i. For sweet

Avslutande bild på fina kusin - Grattis Grattis Grattis!


“People love others not for who they are but for how they make them feel”

Kom hem vid 1 inatt från Norrköping. Det var jätteroligt på kusins student igår. Och det var verkligen jätteroligt att få träffa kusinerna igen, både de stora och de små, det var så länge sen, så det var jätteroligt :D. Jag, mamma, pappa och syster (tyvärr inte bror) åkte ganska tidigt på morgonen till Norrköping. Åkte till lite olika ställen och affärer innan vi åkte till kusin. Köpte två finfina hyllor med text och en t-shirt på Ginas rea :). 
Vid 3 åkte vi till skolan och tog emot kusin bland alla andra folk, sedan åkte vi hem till dem och det blev tipsrunda i trädgården. Det var jättemycket folk. Bara kom och kom och kom, haha ;). God god mat blev det och lite tårtor på det! Perfa :D Så igår var en Toppendag, verkligen!

Idag har jag ganska mycket att göra. Har börjat packa nu iallafall. Nästan klar, lite smågrejor kvar. Måste packa bagageväskan med kamera o.s.v, fixa naglarna och lite andra saker också..
 
På eftermiddagen ska vi fira mormor som fyller år imorgon, men då är ju inte vi hemma, så då ska vi fira idag istället :). Grattis till dej i förskott! ♥ ♥ ♥

Och inatt klockan 3 åker vi till Arlanda, Wiiiiiiiiiii :D :D :D
Tänkte fixa lite tidsinställda inlägg tills dess..bra va :). 
 
Puss och kram!


staden 2

Åkte in tidigt imorse till stan med mamma, pappa och syster. Följde med syster till tandläkaren. Efter promenerade vi till Stadsbiblioteket. Lånade massor av böcker och fikade. :) Mysigt! Älskar att läsa böcker, iallafall om man har hittat någon riktigt bra bok! Passade på att låna böcker så jag har tills vi åker till Grekland ;). Innan vi tog bussen hem passade vi på att shoppa lite. Fick med mig ett par vita cykelbyxor med spets på Cubus rea, 40 kr bara! Har suttit och läst i allafall 2 timmar nu, så skönt nu när det inte är så roligt väder ute :). Ska börja packa också inför resan, åh, längtar! :D. Älskar att packa!! Men det är bara kul, fast det är inte lika kul att packa upp..haha. Imorgon ska vi åka till Norrköping, för min kusin tar studenten. Roligt roligt! Ses!


staden

Igår var jag med Susanna. Vi gjorde lite allt möjligt. Cyklade runt bl.a :) 

Idag åkte jag och Susanna in till stan. Shoppade lite och så ;). Köpte en undervattenskamera och två solklänningar, men ska bara behålla en. Kunde inte välja i affären, haha :) 

 


färgglatt



Målade lite. Kol och akvarell. Färgglatt blev det iallafall (:


rock on

Igår hade vi främmande på kvällen. Våra kompisar kom och åt middag och sen spelade vi kubb-match. Barnen mot föräldrarna. Vilka vann? Jooooo....barnen! Haha :D Satt ute till klockan 24. Och ändå var det inte kallt ute, bara lite mygg, men äsch. Så skönt!

Vaknade idag av att det regnade och åskade. Inget bad idag eller. Tråk! Får sätta på någon bra film och se om vädret tänker vända. Rätt mysigt ändå faktiskt! Senare idag har jag fotbollsmatch, får se om jag kan spela, är så förkyld, får se hur det blir med det. På måndag och tisdag har jag det iallafall uppbokat. Haha. Ska tillbringa de två dagarna med Susanna. En dag ska vi bada och åka  på en liten utflukt och fota och på tisdag ska vi gå på stan, måste köpa lite saker tills jag åker utomlands på lördag (SNNAAARTTT!!! :D) Kommer bli jättekul!

Pussisar!


another day with sun

Morning sunshines! Ännu en dag som Sverige bjuder på underbart väder. Great :) Blir nog även idag en sväng ner till badet. Är alldeles för varmt att bara sitta hemma. Fast det blir ingen solning idag, absolut inte. Brände mig på hela baksidan igår, från axlarna ner till fötterna, INTE kul! Nästan första gången jag har bränt mig, så idag har jag smort in mig extra, haha! Well, well, får se vad som händer mer idag. Ha en finfin dag! Soliga kramar.


postkod kampen; tv-inspelning


hörlurar


Vårat pris från igår :). Finfina grejer det där.


“Love comforteth like sunshine after rain.”

Är nu hemma efter en heldag nere vid badet. Ganska trött nu efter all sol och bad. ;} Men roligt har jag haft. Jag, syster och hennes kompis blev först avsläppta av bror vid badet. Solade, badade och åt lunch. Vid halv ett kom Emmy och Emelie till badet och vi badade, solade, spelade kort och hade det lite lagom trevligt sådär! ;)

Ikväll blir det grillat och sen får jag se vad den här soliga kvällen bjuder på! Kram!


SOMMARLOV 2011


Äntligen Sommarlov! Som vi har längtat! Fast det har gått rysligt fort. Känns som vi precis börjat 7:an och nu har vi plötsligt gått ut 7:an? Hjälp. Det ska iallafall bli UNDERBART roligt med sommarlov. Ska hitta på så mycket roligt! ÅH ♥

Hela dagen igår var ju alla 7:or och tittade på Postkod Kampen. Det var 100 gånger roligare än jag hade tänkt mig + att man fick massor att äta ;). Haha! Jag, Susanna och Emmy vann pris för bästa skylt och vi fick ett par röda hörlurar! Coola :). Det var iallafall jättekul, även om det blev lite långtråkigt, men men. Ni kanske ser oss i tv den 29 juli, iallafall våran skylt :D. Efter badade jag och några till på fyrishov innan vi åkte hem. Rolig dag med andra ord.

Igår efter skolavslutningen gick jag och många tjejer till Edwards och åt pizza för att fira! Mysigt och kul :).

Idag ska jag åka ner till badet med bror och syster och hennes kompis. Jättevarmt ute! Bra början på sommarlovet :).

Bilder från i torsdags kommer kanske senare. Om jag får tag i några eller om jag hittar sladden till min lilla kamera.

Puss!


red news


Två nya röda saker som jag har inskaffat mig. Conversen passade jag på att skicka efter när min morbror var i London, 300-400 kr billigare där! Kepsen fick jag av mammi och syster och kommer behövas väl nere i Skiathos och resten av den soliga sommaren ;)


one day

Sista skoldagen i skolan idag. Vi börjad med att städa våra skåp och rensa, sen bjöds det på underhållning och annat på Björkis :). Efter blev det lunch och tillsist brännbollstunering mellan 7:orna. Våran klass kom två! (För de som vill veta, haha) Slutade vid kvart över 1.

Imorgon ska alla 7:or åka till Fyrishov för att titta på Postkodskampen och även bada i pauserna. Vet inte hur roligt Postkodskampen är, men det blir nog roligt ändå ska ni se, iallafall om jag har mina kompisar! :D
Sen på kvällen är det avslutning, vilket betyder SOMMARLOV!!! Helt sjukt. Det har gått så fort. Ska bli SKÖNT och SKOJ med sommarlov! :D

Puss!


uppsala

Idag har jag varit i Gamla Uppsala med alla 7:orna. Vi fick börja med att gå en runda (låååååång) och svara på uppgifter i grupper. Sen hade vi lunch ute och tillsist var vi på museet i Gamla Uppsala. Det var en ganska kul dag bara att det var VARMT (jäääättevarmt)!

Efter skolan var jag hos tandläkaren. Gick jättesnabbt. Bytte bara bågen. Har börjat vant mig att vara hos tandläkaren. Förut var jag nästan rädd när jag skulle dit, men inte nu. Kan bero på att jag bytt tandläkare. Den jag har nu är mycket bättre, jättesnäll :).

Ikväll ska jag på träning, ses!


tavla


Gjorde en liknande tavla, fast i andra nyanser. Måste öva, öva, öva!


jordgubbsbakelser


Jordgubbsbakelser: Rulltårta med spritsad vispgrädda och toppad med fullt av smaskiga jordgubbar och limeskal.


sveriges nationaldag

Gud vilket fint väder Sverige ger oss idag :'D. Har varit varmt och soligt hela veckan tror jag nästan. Inte helt fel hörru. ;'}

Sveriges nationaldag idag. Har "firat" med hembakta jordgubbsbakelser/sommarbakelser som jag bakade imorse. Alldeles för mumsiga, om jag får säga det själv! Haha. Annars har jag spelat krocket, läst i solen och premiärbadat för i år. Åkte ner till sjön med Emmy :). Det fick bli ett långt dopp. Var faktiskt inte så kallt. Inte alls faktiskt. Det är ju så varmt ute, så det var väldigt sköönt med ett svalkande bad!

Nu grillas det lax! Gott, älskar grillat ♥ Nästan allt blir gott när man grillar. Ingen sommar utan grill...Haha!

Juste, målade en till tavla igår. Vart så sugen. Men nu måste jag verkligen köpa nya målargrejor. Dukar, färger, pennor..Ja, massor! Önskar mig massa sånt när jag fyller år :). Längtar!

Bilder från idag kommer också, men inte nu. Bye.


renovering på g

Håller på att renovera bloggen, är tillbaka när jag är klar! Puss på dej.


student 2011 - slå den du

Student 2011 var toppen! Verkligen toppen! Och syster min var så fin i sin vita klänning och studentmössa :). Kan inte säga mer än så. Det var också jättekul att träffa släkten och våra kompisar, saknat dem..♥