måndag 28 februari

Nu är skolan igång igen! Nu blir det ingen mera vila, nej nej! Måste plugga till ett svenskaprov som jag har till på fredag. Ja, det ska jag göra nu först och främst. Sen ska jag läsa lite tror jag {har en jättebra bok ♥} och titta på One Tree Hill som jag missade igår. Ska sätta igång med mina sysselsättningar nu, puss & kram!


lipstick on my lips



design

Håller på att göra flera olika designer, som jag sedan kommer välja vilken som blir bäst, så det kan ändras lite då och då tills jag valt! ;)


we are really we

Hej, det var ett tag sen! Blev sjuk i söndags och fick feber, ont i huvudet, halsen, hosta, ja allt möjligt! Så dem första dagarna på lovet tillbringade jag hemma ;) Fast nu är jag nästan helt frisk, bara rätt förkyld och lite "klen". Inte förs igår (och en liten snutt en annan dag) var jag ute i  friska luften. Åkte till Hammarskog med familjen och mormor och morfar och grillade och hade det trevligt! :) Skulle egentligen kanske åkt till Norge till mina kusiner, men det fick bli en annan gång, p.g.a att bl.a jag blev sjuk. Så istället ska jag med min fina familj först gå på stan lite, sen bowla på bowlaget och som avslutning äta på restaurang ;) Ska bli jätteroligt! Sen ska vi hitta på lite annat roligt dem dagarna som är kvar av lovet! Men nu vet ni att jag lever iallafall!, Ska ta och titta på senaste avsnittet av Stylisterna nu, kram! ♥


mjölkchoklad med mango



Mjölkchoklad med mango - NY SMAK! Har ingen aning om hur den smakar. Men alltid kul att pröva :)


lördagsmys

Imorse spelade jag match med damerna i Örbyhus och vi vann! ;) Hann hem och duscha och äta lunch innan jag följde med mamma, pappa och syster in till stan för att handla mat och fixa lite saker på bl.a IKEA. Nu lagas det mat här hemma, mmm, luktar mumma :) Ikväll är det Melodifestivalen som gäller, även någon film kanske! Nej,
nu ska jag ta och hjälpa till i köket! Kramar! ♥


melon, jordgubbar, mango, "stjärnchips", mjölkchoklad med mango = ♥


grattis underbara busunge

 
GRATTIS PÅ 14-ÅRSDAGEN DIN BUSIGA KIKKA {haha}, GRATTIS! ♥ {länk till Vendela}


" du är världens bästa "




Gav mamma och pappa en sån här liten söt sak på alla ♥ dag :}


chokladfavorit




Chokladfavorit,  Kärleksmums ♥ M U M S! Bakade sånna här för någon dag sen, en favorit :)


sportlov från och med nu

Fredag, helg, SPORTLOV! Super ;). Hade matteprov idag, gick jättebra, om jag får säga det själv. Nu återstår det bara att se om resultatet är lika bra som det känns. Men det får jag vänta och se efter sportlovet! Nu ska jag inte tänka på matte och skola, nej nej, nu är det annat som gäller! ;). T.ex, ska jag snart på träning, så ska börja fixa mig strax. Sedan väntar en skön och mysig kväll hemma med familjen ♥ Sugen på choklad, thihi. Kram!


fruits

Endast en liten fredag i skolan, sen SPORTLOV! Härligt :D. Har skrivtorka just nu, kommer inte på något vettigt att skriva, hmm.

Frukt, så mumma! Har massvis med frukt hemma just nu, så passar på lite extra nu ;). Igår åt jag 5 frukter tror jag, så himla gott! Kram ♥


16 februari 2011 - frilufsdag

En trött och frussen Amanda sitter här framför datorn. Dagen på Fyrishov har varit jättebra. Haft det superkul med tjejorna :). Blir alltid lite "hängig" efter att badat i klor. Men det brukar gå över efter några timmar eller så ;} Ska kanske ta en varm dusch? Låter rätt frestande..men får väl se! Kram!


photographys: yesterday





Några bilder från igår kväll. Dock ingen bild på efterrätten.


skorpa med blåbärste

I två dagar nu har det varit extremt kallt ute. 24 minusgrader. Tjugofyra! Usch och..brrr. Här snackar vi inte om några vårtecken, här är det fortfarande lika mycket som det var i julas, näst inpå mer. Aja, bara snön försvinner tills påsken, så är jag nöjd ;). Förutom att det var himlans kallt, så har dagen varit bra :). Gillar tisdagar!

Sitter framför tv'en med en kopp varmt blåbärste, lovely
Imorgon i skolan har vi frilufsdag, så då ska jag bada på Fyrishov. Ingen skoldag, bara bada :} + lite sovmorgon. Mihi. Kram på er!  





Valentine's Day

Efter skolan åkte jag in till stan med Vendela, Emma och Sofie. Skulle till tandläkaren,  gick bara på stan med dem en timme kanske. Fick iallafall med mig ett par svarta jeans hem, som jag tror behåller :)
. . .

GLAD ALLA DAG - kärlekens dag.
Har precis ätit en mysig tre rätters middag med familjen, med lite "kärlekstema"
Har fått två "alla hjärtans dag-presenter". En från otroligt gulliga Norea, som jag fick i skolan. Den tjejen vet vad jag gillar ;) Puss på dej! & sen fick jag en lite söt grej av mamma och pappa, love you!
 


söndag 13 februari



På morgonen-förmiddagen var jag en sväng i stan med mamma och pappa, för att inhandla lite mat. Har ganska precis kommit in från att ha åkt lite längdskidor i friska luften. ♥ the fresh air.
Har även börjat städat undan mitt rum, som pappa och jag ska måla i eftermiddag, skulle jag tro.
Ska hinna med lite andra grejer hade jag tänkt också, Teckna, Plugga, Se på skidor & annat. Sy en tröja, Baka. Får se vad jag hinner. Det är lång tid kvar av denna söndag! Puss!


mysa mysa myskväll ..

Har spelat två matcher idag. Eller bara en period med mitt "riktiga" lag, sen direkt efter spelade jag med damerna. Var jätteroligt och vi vann med 9-5, tror jag :). Vi förlorade dock med mitt lag.

Nu: Mysa, mysa, mysa, myskväll ♥


love, the big word

Nyduschad och mätt & belåten efter en god middag, bestående av pizza, har jag gosat ner mig i soffan {..efter en rolig träning}, och inväntar fredagskvällen som ska tillbringas framför Let's dance med mi familia, och även lite ost och kex! Kärlek till fredagar.  


“I laugh, I love, I hope, I try, I hurt, I need, I fear, I cry. And I know you do the same things too, So we're really not that different, me and you.”


kladdkaka med vaniljglass

Dagen började med..snöstorm, kan man nog säga. Massor av skolbussar var inställda, så vi var ungefär 13 stycken i klassen. Vilket var skönt, faktiskt! Blev mycket lugnare och slappare lektioner, plus att vi fick sluta en timme tidigare. Tummen upp för snöstorm? :} Precis lagom till när vi sluta förvandlades snöstormen till klarblå himmel och strålande sol, perfekt!
Har precis tagit ut en kladdkaka ut ugnen som jag baka lite snabbt. Ska ätas med vanlijglass, mums!

{google-bild} ♥

Ha en fin fredag och helg!


gubben i lådan

Glad över att det endast är en dag kvar i skolan denna vecka. Även om skolan varje vecka går fort och är kul så är det alltid lika härligt med helg! ;). Ska börja laga lite mat till familjen nu, eller snart. Later!
Psst, ny favoritlåt..{se rubriken ↑} älskar! ♥


cupcakes recept


1. Leta upp ett bra recept. Jag använde Leilas bakbok " a piece of cake ". Samma recpet finns här {länk}.

2. Ta fram ingridienserna. Mjölk, Ägg, Socker, Bakpulver, Vanligsocker, Mjöl, Smör, Citron, Kakao, Florsocker, Cream Cheese, salt.

Ta fram fina formar :} Sätt ut dem på en plåt {jag använde mig av en muffinsplåt, jättebra}

Häll upp smeten i formarna. In i ugnen i ca. 10 minuter.

Sätt på frostingen och gardera med bär {i mitt fall}.


cupcakes



Citronmuffins med chokladfrosting och färska bär  Recept i nästa inlägg!


lollipops




lollipops {ej redigerade}


paint your own life according to your dreams

Hade äntligen syslöjd på kreativa idag i skolan, har inte haft det på jättelänge, känns dem som iallfall ;)
Fikade lite med mamma när jag kom hem från skolan och nu sitter jag här en halvtimme senare :) Tror jag ska teckna lite, började teckna lite på en bild igår, så ska fortsätta nu tänkte jag. Det blir nog bra. Ska tända lite ljus och göra det lite mysigt i mitt rum också
Puss och kram!


" a feeling that only love can feel "

Ligger nerbäddad med massa filtar och tittar på Top Model, mätt och belåten efter ett antal mackor. Kan inte klaga just nu, bara så skönt :)
På håltimmen gick jag, Norea, Vendela, Sandra, Emma & Sofia hem till Norea. Vi drack te och hade mysigt! När vi kom tillbaka dansade vi Hip Hop på kreativa, rätt kul ;) Får se om det blir träning ikväll. Känner mig lite halvsjuk. Får se hur det blir. Ska fortsätta med att gosa ner mig i soffan, puss! ♥

obs, vi har köpt ny bärbar dator så har inga bilder just nu..


en doft av..gott

Helgen en snabbis .. (sammanfattning)
Lördag - Var i stan med familjen, Åkte skidor, Emmy sov över hos mig.
Söndag - Spelade match (..VI VANN!!), fixade om i huset.
+ massa andra smågrejor :}

Slutade skolan två som vanligt idag. Nu håller jag på och baka cupcakes till syster som operera sig idag. Så nu bakar jag cupcakes som hon ska få :) Bilder & recept kommer senare...

Puss!


fredag fredag fredag

Fredag Fredag Fredag! :D
Slutade klockan tre idag. Även om det var en lång skoldag så gick den ganska fort iallafall. Kanske för att jag skratta så mycket? Haha. Gjorde en liten {..ganska stor} vurpa i korridoren. Haha, pinsamt! :) Sen hade jag lite mer roliga stunder med mina vänner ;). 
Har också hunnit varit på innebandyträning och ätit god mat med familjen, tacos, mumma! ♥

Nu ska jag teckna lite granna och leta lite resor..Ha en bra fredag och helg! :)


“I dreamed a thousand new paths. . . I woke and walked my old one.”

Hade sovmorgon idag. Fast gick upp samma tid ändå, halv 7. Var tvungen att träna på spanskaglosorna som jag glömde i skolan. Men det gick snabbt, så fick mycket tid över. Vilket är det bästa med sovmorgonar. Att man inte behöver stressa och man bara kan ta det lugnt!

Gud vad det ska bli skönt med helg, bara fredagen kvar ;). Har inget mer på hjärnan nu, som jag kommer på. Later!


tisdag; 1 februari 2011

Sitter och tittar på reprisen på Top model. Kom precis på att jag har tagit med fel spanskabok hem, så nu kan jag inte träna på spanskaglosorna. Inte bra!

Funderar på om jag ska ta och baka något smaskigt bröd? Hmmm. Får se hur det blir ;)

Imorgon börjar jag inte skolan förs klockan 3, fast jag går i skolan till klockan 8. Öppet hus, förstår ni :)

Vi ses, kram!