onsdag idag va

Måste börja plugga på direkten nu, har no-prov imorgon..
Jag tycker dagarna går så fort, iallafall i min värld ;) Imorgon är det iallafall torsdag. Blir bara en kort dag i skolan. Har först sovmorgon, därefter idrott och No prov, sen ska jag åka in till stan och få riktig räls. Läskigt och roligt. Skriver mer imorgon, Puss!


angle


söndag

Allt det här med att man ställde om klockan inatt har förvirrat mig. Har inte vetat hur mycket klockan varit och vips så har nästan hela dagen gått, knasigt!? :} Men har hunnit med mycket ändå. På förmiddagen äkte jag skridskor på sjön med mamma och pappa! Har tecknat och gjort lite annat...
Skriver senare, kram!


fina vår



Årets första blommor, underbart 


svar på komentar

Fick en komentar från anonym, om vart jag köpte mina beiga skor och hur mycket de kostade:

Svar; Skorna är köpta på skopunkten och kostade 299 kr, fast jag fick de lite billigare, för jag hade någon rabatt :)


våffeldagen 2011


Fredag, våffeldagen, helg, härligt!
Den här dagen har gått lika fort som dem andra dagarna den här veckan..
Hade So prov som gick bra och sen hade vi hemkunskap för första gången {..i 7:an} Det var kul, fast vi fick inte baka eller laga mat första gången, vilket var lite trist! När jag kom hem från skolan fixade mamma, jag och syster våfflor som vi har ätit, mums..våffeldagen idag ju ;) Ska snart på träning..inte sugen egentligen, men det blir nog kul ändå ska ni se! Ha en fin fredag och helg! ♥


three sentences

Allt bara flyter på så himla bra just nu. Allt är bara så härligt. En bra vecka helt enkelt :)


dagens


a new day with new opportunities

Laddar inför en ny rolig skoldag! ;) Sitter och pluggar, har SO prov imorgon och ENG prov idag, wish me luck :}  
Förresten vad det superroligt igår, även om det var jätteläskigt att åka gokart i början, men sen var det bara roligt! :) Nej, nu väntar So-boken på mig! Ha en FIN dag, kram! ♥



gokart nästa

Ikväll/ i eftermiddag ska vi åka Gokart med hela innebandylaget och efter ska vi äta på pizzeria :) Har aldrig åkt gokart förut så det ska bli jätteroligt! ;) Nu håller jag på att äta mellanmål..måste också plugga lite och hinna byta om innan Sofie kommer och hämtar mig. Har inte allt för mycket tid på mig..40 minuter! Run run, kram! ♥


busiga tjejer

Ännu en dag med otroligt fint väder! Men idag är det ännu varmare :} Känns nästan som sommar i luften nu, tycker jag. Det börjar närma sig, weho. Idag på håltimmen gjorde jag och mina fina {..och busiga} vänner ett litet äventyr! Vi åkte buss hem till Vendela och bakade kladdkaka som blev smaskens {måste fråga efter receptet, hehi.} Mätta och belåtna åkte vi bussen tillbaka till skolan och hade två lektioner! {Det var mycket mycket roligare än det låter, kan jag säga!} Nu ska jag ägna åt mig åt att läsa lite böcker, No och So, förstår ni! ;) Ciao! ♥


white and beige



beiga chinos, vit top med volang, beiga kängor/skor, klocka & andra smycken


lovely day with a lovely smile

L o v e l y väder ute! 16 plusgrader i solen! Det var superhärligt att gå hem från skolan med solen i ansiktet och uppknäppt jacka :} Man kan nog..nästan säga att våren är här, bara snön som måste bort! Och som grädden på moset har det varit en toppendag i skolan med mycket skratt och glada ansikten {iallafall från mig..} Tummen upp för denna måndag! Nu måste jag plugga, 2 prov & ett No-förhör har jag framför mig den här veckan..Kram! ♥


kungsberget

Har varit och åkt skidor hela dagen i Kungsberget med mamma och pappa :) Superfint väder, går nog inte att få finare väder än vad vi hade idag! Åkt massor av skidor, ätit och haft roligt ;) Skönt med en hel dag ute i friska luften ♥ Ikväll blir det lördagsmys med familjen! Vi hörs, puss och kram!


chokladkladdkaka

Äntligen fredag, efter en inte så jobbig skolvecka, men det är alltid skönt med helg ;) Slutade halv ett den här fredagen igen. Hemkunskapen var inställd yttligare en gång, tråkigt, vill ha hemkunskap, älskar att baka och laga mat ♥ Men, men, det är också skönt att få sluta tidigare! Så istället för att ha hemskunskap i skolan, hade jag min egna lilla hemkunskap hemma, och bakade chokladkladdkaka :) Har precis tagit ut den ut ugnen och nu luktar det m u m s f i l l e b a b b a!



Kladdkaka: ägg, mjöl, smör, kakao, socker - världens enklaste {supergott med vanlijglass till..} ♥


nothing else

plugg, plugg, plugg!


17 mars 2011

Hade prao en dag igår. Jag praoade på ett dagis. Det var roligt :) Alla småbarn är så söta ♥     
Har sovmorgon idag, alltid lika skönt med extra tid på morgonen. Är redan klar, ska bara äta frukost, sen är jag klar, och då har jag ca. 1 timme kvar, till skolan börjar. ;) Skriver mer senare..kram!


love this



Verkligen älskar min nya söta rosa spetstop och mina två nya skor {fast har inte hunnit använt något av det} ♥ Topen och de beiga skorna kommer blir en hit i vår och i sommar!  Åhh, längtar!


you are my sunshine

Underbart väder ute! Imorse när jag gick till skolan var det grått och regnigt och nu när jag gick hem från skolan är det blå himmel, sol och varmt! Häärligt :} Norea och jag fixade klart med praoen som vi ska ha på onsdag ;) Vet redan vart jag vill prao i åttan, hihi, längtar nästan :)
Hinner inte skriva så mycket, måste nästan sätta igång med SO'n, har grupparbete på SO'n, och ska redovisa på torsdag, inte lika underbart och härligt inte! Måste också hinna laga middag..Puss och kram!


la maison est où le coeur est


Mitt fina väggord som jag har i mitt rum. La maison est où le coeur est - Hemmet är där hjärtat ärÄlskar väggord, så underbart fina!


pink cupcake


Min, Vendela, Norea och Emmys muffins/cupcakes :) Vi gjorde i alla möjliga färger, men den cerisrosa blev min favorit ↑ ♥.


söndag kväll

Tre rätters middag, check! Nu ska jag ta en skön dusch, innan jag ska förbereda mig för Top Model reprisen och Solsidan :) Godnatt på er, hörs imorgon! ♥


shoes

Har varit i stan med mamma och pappa. Köpte två par skor och en jättesöt top :) Kanske kan visa senare..
Nu ska jag njuta resten av söndagen! Puss och kram ♥


saturday sunshine

Igår fick vi sluta 12:40 istället för 15:00, härligt! Bakade toscakaka, som blev jättegod :) Sedan fotograferade jag lite grann också, kan nog lägga upp någon bild, men isåfall senare idag. Ska spela match nu på morgonen med mitt lag, sedan med damerna ikväll ;) Nu ska jag se Stylisterna, tjingeling! ♥


vit och söt



New in - vit, söt topp med volang och 3/4 ärm


breakfast



Såhär har min frukost sett ut ungefär i tre dagar; mjölj/fil, flingor, äpple & bär, färskpressad juice och smörgås


dagens


morotsstavar och dipp

Halva veckan har gått, halva veckan kvar. Går himlans fort, tycker jag! När jag kom hem från skolan gjorde jag i ordning morotsstavar och dipp {creme fraiche och sweet chili sås}, supergott var det :} Har inte så mycket mer att komma med, kram på er!



Morotsstavar och dipp ♥


...

Hinner tyävrr inte ladda upp bilderna nu, senare!


semmeldagen

Semmeldagen! Blir nog "semmelfika" idag, skulle jag tro. Fast det får i så fall bli senare ikväll, för runt halv sju har jag innebandymatch ;) Heja oss!
Håller nu på att laga mat. Tänkte även hinna med att plugga och kanske fotografera lite, får se hur mycket jag hinner. No time, puss!


baking the hole day

Efter skolan gick Emmy, Vendela och Norea och jag hem till mig och bakade muffins/cupcakes som vi ska bjuda klassen på i skolan imorgon {..en sak på engelskan} :) Så det känns som jag har stått i köket halva dagen och grejat ;) Men dem blev faktiskt bra, iallafall hälften, vissa blev lite knasiga, haha! Lägger in lite bilder senare, kanske imorgon? Vi höres..Puss!


Bild; Sist jag bakade cupcakes ♥


I promise you that we will be all right

Varit dålig på att både uppdatera och lägga upp bilder, det ursäktar jag mig för, haha ;) Ska bli förbättring, men haft rätt mycket att göra den senaste tiden, både i skolan och på fritiden! Om vi backar tillbaka i tiden till i fredags, så fick jag mitt efterlängtande Ma-prov. Gick så bra som det kan gå, jättenöjd! :D Sen igår tittade jag på skidor, spelade lite sim, spelade match med damerna och sedan slutade det hela med middag hos några kompisar :) Nu ska jag se på Vasaloppet..Så vi hörs senare ♥


3 mars 2011; vårtecken

Äntligen ser/hör/märker man lite vårtecken; plusgrader, sol, fågelkvitter {underbart} ♥ Det går åt rätt håll iallagall! ;) Har ganska precis kommit hem från skolan och tänkte fixa ihop lite mellanmål till mig nu! Sedan blir det väl det gamla vanliga, plugga bl.a..
Puss och kram!


halv åtta hos mig

Dagen var rätt plågsam, tyvärr. Haha! Nej, men den var..Hmm..vanlig,tråkig {finner inte det rätta ordet}. Susanna följde med mig hem och vi spela Sims, hihi, vilket är jättekul :) Älskar att inreda och bygga ♥ Så vi hade det väldigt roligt och mysigt!

Har pluggat lite nu, men ska strax se Halv Åtta Hos Mig {+ Sveriges Mästerkock kl. 20:00} Jag älskar matlagningsprogram ♥ Natti!


tuesday

Har redan hunnit duscha och tvätta håret sen jag kom hem från skolan! Plugga, Sims, Laga mat - tre sysselsättningar som jag ska tillbringa min tid tills det är dags för träning, klockan sju. Eller nja, kanske hittar på något annat också ;) Kram!