back in buisness?

Kom hem i onsdags från mysiga Skåne :) Har bara inte orkat skrivit. Lite sommarlat! HeHe :} Kan ju beskriva Gothia veckan med ett ord: UNDERBAR! Minnen för livet! Jajamensan! Kan lägga till att Skåne också var toppen! Skriver mer om Gothiaveckan+ Skåne när jag får tid..

Imorgon är det Stockholms skärgård som står på schemat! :)

Pussar!


Gothia Cup 2011 - soon we go

Har precis tittat klart på Sverige matchen. Åh Grattis till brons Sverige! :)

Dagen har för det mesta bestått av packning och vila. HaHa :) Men har känt mig ganska hängig de senaste dagarna, så nu har jag vilat upp mig tills Gothia! ÅH vad kul det ska bli! :D  Vi åker imorgon, buss till Götet :D Kommer bli Bäst! Efter Gothia Cup ska jag, mamma och pappa åka till Skåne där våra kompisar är, så ska vi vara där 1/2-1 vecka. Myys :)

Kommer bli 0 uppdatering på ett tag nu...Men ni får oxå ha det Bäst, precis som jag! Puss på er! ♥


min födelsedag - bilder


sky




Mamma och jag gick bort till åkern bara en bit bort från huset. Det var så fint på himlen. Glödande gult, rött och lila. FINT ♥


my b i r t h d a y - d a y

Länge sen..igen! Har inte orkat ta tag och skriva ett blogginlägg. Men iallafall, har nu blivit 14! :D ÅH. Hade en toppendag! Verkligen ;) Blev uppvaktad med frukost på sängen, sång och massa presenter. På förmiddagen kom Emmy och vi bytte presenter. Åh hon var saknad, hade inte träffat henne på säkert 3-4 veckor för att vi har varit bort!
Släkten kom på eftermiddagen. Bjöd på hemmagjorda hamburgare med hemmagjorda hamburgerbröd och med hemmagjord hamburgerdressing och goda tillbehöver :) Haha! Därefter blev det fika med jordgubbstårta och en massa annat gott! :) Efter spelade vi kubbtunering och hade det kul ;) Avslutade med att se på Sverige matchen på tv!
SUPERDUPERMEGABÄST dag & Tack för alla fina presenter! :) Blev jättenööjd! :D

Bilder kommer komma någongång framöver :) Så fort som möjligt hoppas ja!

Det kommer komma en hel del bilder från andra tillfällen som jag helt glömt bort! :)


röda små gubbar

Imorse tidigt cyklade jag, mamma och syster med mammas kompis ner till badet, till t-bryggan och åt frukost på bryggan. MYS^^ Tog några dopp också :) Älskar att bada! HaHa :'D.
Appropå att bada så har jag och pappa satt upp våran pool. Den är inte så jättestor, men den funkar perfekt för svalkande dopp, då man inte orkar cykla ner till sjön ;). Tog ett kvällsdopp i poolen igår. Inte alls kallt, bara lite. Haha :).

På förmiddagen idag åkte jag, mami, papi och systra in till stan. Handlade mat och så. På hemvägen åkte vi förbi Ulva och handplockade jordgubbar. En hel hink full med små röda gubbar. MMM!^^ :)

Nu ska det bakas för på onsdag fyller nämligen lilla jag år...WIHOO :D Så mot köket! Puss då!


försälskad i sommar

Har varit och åkte båt nästan hela dagen med mamma, pappa och våra kompisar. Åkt runt hela sjön, ätit picknik, solat och badat från bryggan. SOMMAR! :)


jag ser solen skina

Jag ska ta tag i bloggen. Göra den roligare. Ja, det ska jag. Men inte nu. För Nu är det Sommarlov och då ska jag göra saker man brukar göra på sommarlov! Yes. Jag ska leva livet helt enkelt. Haha :D Det kommer bli uppdatering under sommaren, men betydligt mindre. Men när jag har tagit tag i bloggen, renoverat den helt, så tänker jag köra igång. Och få förhoppningsvis en jättebra blogg, hemsida, dagbok..eller vad man nu vill kalla det! Tills dess..Puss sålänge! ♥ 

  
Foto: Lilla mej. :)


sommardag

Åh vad härligt det är att vakna och se hur solen skiner! Tog och sprang en joggingrunda imorse innan frukosten. Sprang inte långt. Har varit förkyld ett tag, så ville inte springa för långt, så det blev en liten runda, kanske bara 1,5 km, men det är ju ändå bättre än ingenting, eller hur? :) Ska springa en längre runda dagarna som kommer, hade jag tänkt. Försöka få så bra kondition som möjligt till Gothia! Innan syster skulle iväg till jobbet gjorde vi i ordningen en riktig ordentlig frukost. Havrebröd med skinka, sallad, ost, gurka och paprika. Ägg. Hallonsmoothie. Juice. Smaskens. Man borde ta sig tid att göra en ordentlig frukost oftare ;) 



Ska gå ut och köra lite styrka nu, tänkte jag. Sen lite senare idag runt 2 kommer två av mina tjejor och vi ska åka ner och bada och på kvällen tälta hos mig. BÄST! Ses.  


Something Borrowed

En superdag idag. Verkligen :) Så kul att träffa mina tjejor idag. Har inte träffat dem {utom S} sen skolavslutningen! Har fått mig en hel del bra skratt idag kan jag säga. HaHa!

Vi gick på stan en hel del innan bion. Vi hade nästan 4 timmar på stan innan bion börja, så vi tog det ganska lugnt. Jag och Vendela hade det skojsigt i provhytterna med alla kläder, färger och mönster. HaHa :)

Bion vi såg, Something Borrowed var väldigt bra. Lite småkul sådär :) Värd att se på bio iallafall!


daily life

Länge sen nu. Nästan en vecka sen va? Aja, jag skyller på det hära...Vad var det nu igen? Jo, juste..Sommarlovet! ;) Tänkte skriva en sammanfattning av nästan den hela vecka som varit, sen sist :)

I torsdags åkte jag som sagt till min mormors brors sommarstuga. Det var jättemysigt! Älskar små mysiga sommarstugor :'). Fikade, spelade badminton, pratade, fotade och badade, tack gode gud att vi badade, var SÅ varmt! Sen grillade vi korv och åt jordgubbar som efterrätt. MUMMA^^

I fredags var jag bara hemma. Var med min granne. Var ute, bakade kanelbullar {MUMS} och hade picknik på taket, haha :'D. Vi badade också. Eftermiddagsdopp. Jättevarmt i vattnet :) På kvällen grillade vi marshmallows och gjorde vi 4-kamp. Sen cyklade jag och grannen tanemcykel. Så roligt! Har bara gjort det två gånger. Skojsigt. Var nog ute till halv 12. Hur varmt som helst ute då fortfarande, härligt!

I Lördags åkte jag, mamma och pappa och handlade mat. Var sen med grannen resten av dagen. Myste på kvällen med godis och avslutade med att spela kort :)

I söndags vaknade jag upp och det var helt grått på himlen. Tråk. Så jag och grannen åkte och spelade tennis :) Efter åkte vi hem till min mormor och morfar och fikade. Sen åkte vi hem till mig och tittade på film och värmde oss. Vi spelade kort också. Sen klädde vi på oss varma kläder och gick ut och tvättade våra cyklar. När cyklarna var blänkande rena gick vi hem till henne och bakade rabarberpaj med vanlijvisp. MUMS^^

I igår var jag hemma med syster min. Vi tog en mysdag. Lagade mat. Såg på film. Pysslade lite. Skönt när vädret inte var det finaste precis.

Idag ska jag, Vendela, Susanna, Sofia och Emma åka in och se på
bio. Vi ska se Something Borrowed. Blir en stund på stan också skulle jag tro. Måste fixa en sak på affären PAPPER. Jättemysig och bra affär med mycket roliga pysselsaker. Blir nog jätteroligt! :D



Puss och kram!