tecknat plus skadat finger

Har suttit och tecknat en stund, resultatet ¬ Blev ganska nöjd :) Tecknade med väldigt ljusa färger, inga starka skuggor..


Och innan vi skulle äta middag skulle jag skära morötter till maten och skärde mig djupt i fingret! Det gjorde jätteont :( Stackars lilla skadade finger på bild ¬

Kramar Amanda!


kärleksmums, mums!

Har just bakat kärleksmums, kakan tog jag just ur ugnen så nu luktar det choklad och gott i hela huset, mmm! :)

Skolan idag var rolig. Hade först bild, då vi håller på med ett bildprojekt, man ska göra en "bok" om en konstnär med text och egna ritade bilder. Jätteroligt! Jag valde Frida Kahlo :) Jag gillar hennes målningar och tankarna bakom alla hennes målningar och självporträtt!
Vi hade idrott idag också, orientering var det den här veckan. För mig och Emmy gick det jättebra, så vi fick sluta efter bara 20 minuter :)
Sista lektionen hade vi NO, men våran NO lärare var försenad så man fick välja om man ville gå hem och jobba No eller stanna kvar och jobba. Jag och Emmy stannade kvar och jobbade istället, skönt :) Vi som var kvar fick reda på MA provet som vi hade igår. Det gick jättebra, fick B (dvs. VG-MVG) Är JÄTTEnöjd :D
Slutade klockan lite innan två ungefär...

Men sen när jag cyklat hem kom jag på att jag glömt min hemnyckel och ingen annan var hemma. Cyklade över till mormor och morfar men olyckligtvis var dem inte heller hemma..haha. Så fick sitta på trassen och vänta på mamma som åkte hem tidigare från jobbet för att hon var lite sjuk, tur de..annars hade jag varit tvungen att sitte ute i flera timmar ;) Nu tittar jag lite på Friends och njuter av att jag är ledig imorgon (studiedag)! :)

Kramar Amanda!


dagens outfit

Har precis kommit hem från skolan. Gick en lång dag idag, från 8 till tjugo över 3. Skulle egentligen ha haft matteprov idag men det blev framflyttat till imorgon istället. Jag måste göra lite läxor nu, men först ska jag fixa mellis till moi! :)

Idag hade jag på mig:
3/4-tröja med rosett
Väst
Midjekjol
Strumpbyxor
Converse
Silverklocka




Kramar Amanda!

söndag

Imorgon är det skola igen :) Börjar 10 och slutar 12 varje måndag. Skönt va? :) Efter skolan ska jag och några av mina klasskompisar gå på stan. Behöver köpa höstskor och ska ta titta på en skjorta m.m.

Kramar Amanda!


konfirmation

Idag på eftermiddagen har jag varit på inskrivning av Konfirmation. Så jag och mina kompisar som ska konfirmera oss satt i kyrkan i en timme. Ska bli jättespännande och roligt! :)

Det här hade jag på mig idag:
Grå t-shirt
Mörkblåa jeans 
Hängslen
Röda converse
Skinnjacka


Kramar Amanda!


pyssel

Har varit ute i skogen och plockat svamp med mamma och pappa. Jättemysigt den här tiden i skogen, så lugnt och skönt! Och vi hittade mycket svamp också, trattkantareller :)

När jag kom hem pysslade jag ihop ett kort till farmor eftersom hon fyller år snart (det var därför vi åkte utomlands med släkten).


Ja, ungefär såhär blev det :) (Tog inget kort på baksidan)Blev nöjd!
Alla pysselsaker jag använde mig av kommer från braiga affären PAPPER :) Fick presentkort där när jag fyllde år, så skaffade mig massor av fina pysselsaker.

Pysselsaker från "PAPPER" (Alla saker syns ej) :)

Kramar Amanda!



inspiration - modeblogg


http://chloeschuterman.chic.se/

Tips på en underbar modeblogg. Följer den dagligen och älskar den! Tjejen har verkligen mode i blodet, love love love! :) Får massvis av insiration därifrån. Vill ni ta en titt på denna underbara blogg, klicka antingen på länken ovan ↑ eller på länken: inspiration - modeblogg, under länkar i menyn.

Kramar Amanda


söndag

Blev upp ganska tidigt idag för att spela match. Blev tyvärr att vi fick åka hem med en förlust, 2-0 blev det. Men det var jätteroligt och vi spelade bra! Plus att det var roligt att träffa kompisarna igen efter en vecka bortrest ;)

Resten av dagen har jag tittat på Vänner, fikat med mormor och morfar, tittat på kort från Mallorca och just nu pluggar jag lite, eftersom jag har varit borta en vecka.

Imorgon är det skola och jag längtar! För då får jag träffa alla mina underbara vänner! :D


Bild från 6:an tror jag :) Längtar tillbaka till den tiden så det gör SÅ ont! :(


living in a house full of love

Hola :) HEMMA! ÅH vad jag har haft det roligt i Mallis. Och ÅH vad roligt det var att träffa mina underbara kusiner och släkt! Har gjort massor av roligt, men framför allt badat och solat! Det är livet!

 Har varit över 30 grader varje dag och Mallis är ett sånt mysigt ställe. Vi bodde på samma hotell som för två år sen när vi var där. Vi brukar aldrig åka tillbaka till ett ställa två gånger, men det här hotellet var så fint och bra så vi ville tillbaka! Och det vill jag igen!


Fick en kommentar om vart jag hittar alla fina kläder. :)

Svar; Hittar de flesta på vanliga affärer som finns överallt, så som H&M, Lindex, Kappahl m.m. Men även på internetsidor. Plus att jag hittar tips via bloggar ;) 

Har börjat älska Zara-kläderna, Zara.com. Visit! Besökte affären i Mallis. Älskarn :') Synd bara att den inte finns i Uppsala. Närmaste är i Stockholm och dit åker inte jag varje dag precis..Men lyckligt vis så ska de öppna en Zara-butik någonstans i Uppsala, HAPPY!

Ciao!


mallis snart kommer jag

Sitter i soffan och myser med Vänner på tv'n. Bästa serien ever! Skrattar hela tiden, fast jag sett alla avsnitt 100 gånger. Sa jag att Vänner var bäst? :)

...Kärlek ♥ ♥ ♥

Inte roligt väder ute nu. Regnat två dagar i rak när jag cyklat hem, inte roligt! Men vilken tur då att jag ska åka till bästa Mallis en vecka med min underbara familj och släkt! LYCKLIG TJEJ :D Ska bli såååååå skönt med sol och värme innan hösten och vintern kommer. JA, det blir bäst! Måste börja packa nu för imorgon bitti drar vi, yeeeeeeeeeeee.

Bild från i somras i Skiathos, syster och jag på bild. Hahah jag snorklar :)

Puss så länge :)

 


wanted



Lite fin fina saker som jag vill ha/ska köpas inför hösten/vintern. Åh längtar till alla fina höstkläder :) Tre saker har jag redan införskaffat, en roströd halsduk och en prima fin väst köptes idag! Resten ska köpas efter veckan i Mallis! Åker ju på fredag (!!!!!!!!!)

Juste jag klippte mig idag. Klippte bort vääääääldigt mycket. 1-2 dm. Blev kort. ÄÄÄÄÄÄLSKART! :D Bye.


so long to long

Länge sen sist va? Nästan två veckor? Får se hur mycket jag kommer skriva här. Får bli när jag känner för det, som nu :) Idag när jag kom hem från skolan hade skolfotona kommit :'D Blev nöjd! Väldigt annorlunda bild jämfört med tidigare år..Ääälskar iallafall när skolfotona kommer, sååå spännande! :D

Tänkte baka nu. Suuugen. Det kommer bli kladdkaksmuffins tror jag. SÅ goda! :')

Och ikväll är det fotbollsmatch mot Rasbo. Hejja Hejja Hejja.

Puss!