full rulle

Som ni kanske har märkt så är jag inte så duktig på att uppdatera bloggen för tillfället? Syster tar studenten på onsdag, så det är ganska full rulle nu alltså. Så det kommer fortsätta att vara så här segt på bloggen ett tag till framöver. Mina kusiner ska stanna kvar här ända tills på söndag och då tänker jag verkligen inte häcka framför denna burk. Men sen då blir det grejer med bilder! Låter det bra? Ja, så säger vi :). Kram så länge! Ha det bra!


26.05.11

Hejsan. Har haft en toppendag med kreativa idag i Uppsala :). Vi åkte först till Bror Hjorts Hus och fick gå en rundtur, veta fakta om Bror Hjort och även göra egna lerfigurer. Det var kul! Sen promenerade vi genom Botaniska trädgården till slottet där vi var på en konstutställning. Grymt fina tavlor och skulpturer! Efter det var det lunch-time, då hade jag, Susanna, Vendela och Norea picknik på slottsträdgården. Mys mys. Tillsist såg vi en teater på slottet som var ganska bra :). Slutade runt halv två. Gick ner på stan då och fixade några grejor. Sen kändes det som jag bara gick fram och tillbaka på stan utan att göra något vettigt. Haha. Mötte mamma och pappa sen och åkte hem med dem. Är helt slut i benen. Känns som jag har gått flera hundra mil idag. Får ta och piggna på mig, för ikväll är det träning som gäller! Kram!


svar på fråga

Anonym: Ska du åka utomlands två gånger i sommar? :)
Yes I will. Ska först åka till Skiathos (Grekisk ö) i juni och sen till Spanien i början av September, så det är inte riktigt på sommaren, men längtar ändå ;)

det stavas S O M M A R


Längtar som en G A L N I N G till sommaren. Det händer så mycket roligt i sommar :)
Syster och kusin tar studenten. Åker till Skiathos (Grekland) med la familia. Gothia Cup med laget. Göteborg. Liseberg. Skåne. Fyller år. Åker utomlands med hela släkten. Det här är de "största" grejorna om man säger så ;). Har säkert glömt bort en massa. ^^ Haha. Sen ska jag ju göra massa smågrejs också.


25.05.11

Jag kan tacka mina roliga och klumpiga vänner för en rolig skoldag :'D. Hahaha! Nu måste jag pluggeliplugga. Imorgon bär det av in till stan med kreativa. Vi ska till Bror Hjorts Hus, Slottet och någon teater. Mer vet jag inte än. Berättar med imorgon. Puss!


röd detalj


Målade naglarna röda i morse. Fint med lite färg :).


minipizzor


Bakade i helgen de här små pizzorna till middag :). Lite kul med variation! Gott var det också! ❤


Stockholm ❤


Några bilder från Stockholm i söndags..❤


Well...

Yes Yes Yes. Fick sluta mer än två timmar tidigare från skolan idag. SÅ skönt! Ska vandra omkring hemma lite och se vad som finns att göra ;}. Är sugen på att baka chokladmuffins, hihi ❤ Är alltid sugen på att baka och det är ju alltid roligt att få smaka efteråt ;).

Ikväll ska jag titta på när mitt lag spelar fotbollsmatch, heja heja heja! Vi hörs mer senare, puss så länge! ❤


excuse me

Varit usel på att uppdatera, verkligen usel, men nu ska det bli förbättring! Igår åkte mamma, syster och jag til Stockholm. Först hade vi picknik i någon fin park och sen åkte vi vidare till Kungsträdgården där vi stod bland jättejättejättemycket folk och tittade på Rix Fm Festivalen :'). Det var jättekul! Var bara massa bra artister där ;').
Idag har jag distansdag i skolan. Dvs. nästan ledig. Har bara en SO/SV uppgift som ska göras och ska även plugga lite till Sp-provet, som är det sista innan sommarlovet, yiho! :'D.

Har också räknat ut att av de här sista tre veckorna som är kvar i skolan är nästan bara 4 av dem "riktiga skoldagar", annars ska vi bara göra massa roligheter, hääääärligt!

Nu ska jag se Gossip Girl. Missar alltid avsnitten på söndagarna..Puss!


I will be back..

Återkommer med lite nytt och fräsht nästa gång. Puss så länge!


wednesday

Internet har inte funkat på några dagar och har väl inte heller haft varken tid eller ork till att uppdatera. Har haft fullt upp med det ena och det andra, orkar inte berätta mer än så. Imorgon ska jag spela skol-DM. Det ska bli rikigt roligt :). Hoppas det går bra för våran skola! Det var väl allt jag hade att berätta för denna gång, vi ses när jag har funnit tiden och orken. KRAM


“We are each of us in this world an angel with only one wing. In order to fly we must embrace each other.”


24 lediga timmar

Började dagen med lite sovmorgon. Skönt! Sen blev det frukost med mamsen och papsen, som också är hemma idag. Har tittat på gamla bilder med mamma. SAKNAR DEN TIDEN SÅ HIMLA MYCKET! "Snyft..". Nu ska jag se på Gossip Girl som jag missade igår eftersom jag var på match. Och appropå matchen, så vann vi igår! YIHO. Och gjorde mitt första mål för säsongen :'D. Resten av dagen ska tillbringas hemma. Fööör skönt! See U.


rain from heaven

Tråkigt väder ute. Halvregningt och mulet. Vill kunna vara ute! Men det sägs {på väderrapporten} att det ska spricka upp och bli sol senare på eftermiddagen/ikväll. Skulle passa utmärkt eftersom jag ska spela match mot Rasbo lite senare idag ;'). Har inte gjort något speciellt idag, bara smågrejs. Imorgon är jag ledig, för vi har studiedag, skönis, fast måste nog plugga då i och för sig, men alltid skönt med en förlängd helg! :) Kram!


bättre än bäst

I fredags hade jag det superroligt med mina tjejer! Vi lagade mat, efterrätt, spelade quizz, dansade, sjöng singstar, spelade med andra ord, pratade, skrattade och hade det GALET roligt! :'D. Fast på natten kunde ingen somna, utom Emmy. Men tillslut kunde vi somna när klockan var kvart i 4. Var dötrött dagen efter, har aldrig varit uppe så länge, haha :'). Åkte hem runt 12 från Norea. Målade lekstugan och byggde trassen till lekstugan.

Sen bärde det av till min fina mormor och morfar, för morfar fyllde år! :). Där bjöds det på god mat, kakor och tårta såklart! Smaskens.. ;'). Kvällen tillbringades hemma med mamma och pappa och med EUC på tv'n. Tycker vinnarlåten var bra, iallafall okej..men synd att inte Sverige vann!

Nu bakas det bröd och hemmagjord musli, söndagslyx! Puss!


fredag den 13 med NASSE+V

Superbra dag i skolan! Lagade pannkakor på HK'n som blev toppen :'). Om ett tag kommer S och hämtar mig för att sedan åka till Emmy och vidare till Normyra, där Norea bor, och där jag och 6 finfina tjejer ska tillbringa kvällen och natten. SUPERDUPER GREAT! :'D. Kommer få det superkul! Hörs senare, kram kram! Ha en bra fredag den 13! Cousi Cousi.


blommigt och spets


Ett jättesött linne som jag köpte för ett tag sen, men glömt bort att visa. FINT! :}


Gossip Girl

Hemma från skolan. Skön dag. Fick reda på mitt SO prov. MVG, yiho :'D. Ska ta och titta på det senaste Gosspi Girl avsnittet som jag missade i söndags. Har inte haft tid att titta på det förs nu. Ska göra iordning något roligt till mellanmål och njuta framför GG, myys. Puss!


bikini och nagellack



Bikinin och nagellacket kommer passa så bra till sommaren när man har blivit brun :'D.


you name it

Operation Dagsverk idag. Så det fick bli lite sovmorgon idag, fast längre än kvart i åtta gick det inte att sova, men skönt iallafall :). Vid nio började jag måla lekstugan, smådetaljer och så. Efter tog jag en liten paus i varma solen med min vattenflaska ❤. Lagade omlette till lunch. Städade lite i huset också, bäddade sängar, tog ur diskmaskinen och diskade m.m. Sen skulle jag ha tagit 1-bussen in till stan med Susanna. Men jag hade lite otur där och missade bussen med några sekunder, inte kul! Fick ta halv två bussen in istället och mötte S i stan. Hade det riktigt trevligt med min lilla fia :'D. Köpte en bikini och ett nagellack, som jag visar i senare inlägg. Lite innan fyra hämtade bror mig i stan och vi åkte och klippte oss. Klippte ganska mycket. 6 centimeter ungefär. Skönt! Älskar känslan av nyklippt hår ❤ Later..


Man ser inte på bilden hur mycket kortare det har blivit, men det är annorlunda i verkligheten, mycket kortare än det ser ut ;').


tisdag

Så himla varmt idag alltså! Varmaste dagen i år! Hade shorts och t-shirt och svettades ihjäl, men ändå så härligt med sommarvärme! Saknat! Sista lektionen på kreativa när vi hade drama var jättekul! Haha..Vi skulle göra som småteatrar. Våran grupp var bäst, haha, så roligt :'D. Efter skolan följde Emmy med mig hem :). Vi var ute och spelade fotboll och så ;'). Har nyss ätit mat med hela familjen för än gångs skull, bror min hälsar på oss och passade på att äta mat och nybakad rabarberpaj som mamma bakat, med våra egna rabarber, gud så gott! Ska snart på träning. Imorgon ska jag till stan med Susanna :'D. Berättar mer imorgon bitti, hinner inte nu, puss!


dagens


tavla


En bild på tavlan jag målade med oljefärg :).


what a Beautiful day..

VERKLIGEN! Sol och varmt :'D Går runt i bikini just nu och ändå är det jättevarmt, lovely . Har varit i skolan idag, till klockan 2. När jag kom hem bakade jag kladdkaka med havregryn, som jag precis har tagit ut ur ugnen, så nu doftar det hääärligt! ;). Ska njuta av kladdkakan i solen, där jag ska tillbringa eftermiddagen, senare på kvällen är det läxor som gäller! Chao!


“I'd rather have a moment of wonderful than a lifetime of nothing special.”



Har målat för det mesta idag. Först hela lekstugan - omgång 2. Sen målade jag för första gången en tavla med oljefärg och det var hur roligt som helst, och resultatet blev jättebra, om jag får säga det själv, haha :'D. Kan visa bild kanske imorgon? :} Mormor och morfar var här en sväng också och fikade och pratade! Och vid halv tre ungefär åkte jag och spelade tennis med Emmy ;). En toppendag, och inte nog med det så är sommarvärmen tillbaka! Yiho :'D. Till middag blir det grillat. ÅH så gott! :). Senare ikväll blir det att mysa i soffan med något gott och titta på något bra program, och kanske Red Riding Hood :'). Den verkar jättebra, så ska isåfall bli spännande att se om den är så bra som den verkar! Ha en finfin lördag eftermiddag-kväll! Puss på er!


light up

Ganska så dåligt med uppdatering, får jag säga. Men har haft två prov den här veckan och så spelade jag träningsmatch igår. Proven gick jättebra och träningsmatchen gick bra, även fast vi förlorade ;}. Men nu ska det blir SÅ skönt med helg! Efter skolan åkte jag in till stan med mami och mötte pappa och handlade mat, så nu är skafferiet fullt igen ;'). Har hjälpt till att göra middagen, som blir Pitabröd med grönsaker och kött, yum yum! Ikväll blir det Twilight och marabou mintkrokant som står på listan, mojsigt! Ha en fin fredagskväll sötnosar!


onsdag

Har ända sen jag kom hem, vid 3, suttit och gjort ett NO-häfte på sju sidor, fast det kändes som över 10. Men nu är det klart! Skönt :}. Hade utvecklingssamtal imorse. Det gick bara fint! :'). Sen sista lektionen hade vi kreativ, men nu Musik. Där ska vi vara i grupper och göra musikvideos! Kul kul :'D. Nu är det samhällskunskap som väntar, kram!


totally fine

Har precis avnjutit en varm dusch! Skippar träningen idag, har blivit förkyld! Bu på det. Så vilar ikväll så jag är 100% frisk till träningsmatchen på torsdag och säsongsmatchen på söndag. Ja så gör vi! ;) Ska skissa lite nu och sen blir det nog den där tv apparaten också! U Later!


tisdag 3 maj

Slutade halv två idag istället för 3. Innställd kreativ. SKÖNT . Vet riktigt vad jag ska göra nu. Plugga SO antar jag..inte roligare än så! Fast blir nog annat också ;). Hör av mig senare, har inget att berätta just nu. BYE
 






you make it your own world




Målade lite med akvarellfärg igår. Fick ett kitt av mormor igår med oljefäljer och annat :). Så när jag får tid ska jag ställa upp staffliet och måla en tabla med oljefärg! Har aldrig gjort det förut, så det ska bli kul! :'D.


äppelkanelmuffins med crumble




Mina fina muffins som jag bakade igår! Äppelkanelmuffins med crumble, Från Leilas . Blev supergoda! Smakar som en blandning av muffins och äppelkaka. ;'D Mumma! Fast dem var rätt krångliga att göra, eller det var kladdigt, haha, men resultatet blev väldigt gott! Huvudsaken! ;}


bakning på g

Bakning på g. Något smaskigt! ;'). Visar senare. Annars kommer dagen bestå av kanske målning, plugg och bara vara hemma. Ses, puss!