“People love others not for who they are but for how they make them feel”

Kom hem vid 1 inatt från Norrköping. Det var jätteroligt på kusins student igår. Och det var verkligen jätteroligt att få träffa kusinerna igen, både de stora och de små, det var så länge sen, så det var jätteroligt :D. Jag, mamma, pappa och syster (tyvärr inte bror) åkte ganska tidigt på morgonen till Norrköping. Åkte till lite olika ställen och affärer innan vi åkte till kusin. Köpte två finfina hyllor med text och en t-shirt på Ginas rea :). 
Vid 3 åkte vi till skolan och tog emot kusin bland alla andra folk, sedan åkte vi hem till dem och det blev tipsrunda i trädgården. Det var jättemycket folk. Bara kom och kom och kom, haha ;). God god mat blev det och lite tårtor på det! Perfa :D Så igår var en Toppendag, verkligen!

Idag har jag ganska mycket att göra. Har börjat packa nu iallafall. Nästan klar, lite smågrejor kvar. Måste packa bagageväskan med kamera o.s.v, fixa naglarna och lite andra saker också..
 
På eftermiddagen ska vi fira mormor som fyller år imorgon, men då är ju inte vi hemma, så då ska vi fira idag istället :). Grattis till dej i förskott! ♥ ♥ ♥

Och inatt klockan 3 åker vi till Arlanda, Wiiiiiiiiiii :D :D :D
Tänkte fixa lite tidsinställda inlägg tills dess..bra va :). 
 
Puss och kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback